Uutiset
20.10.2017
Haastavien yritysjärjestely- ja kehitysprosessien neuvottelukunta HANNE/YTL ry on aloittanut... Lue lisää »

Hyöty-neuvottelukunta perustettu

16.1.2017

Erikois- ja hyötyajoneuvojen valmistajat perustivat Yleinen Teollisuusliitto YTL ry:n ajoneuvovalmistajien jaoston yhteyteen Hyöty-neuvottelukunnan 12.1.2017. Neuvottelukunta on suomalaisten erikois- ja hyötyajoneuvojen valmistajien edunvalvonta- ja yhteistyöverkosto.  

”Neuvottelukunnan tarkoituksena on koota alan toimijat yhteen, vahvistaa alan yhteistä toimialaedunvalvontaa, tiedottaa jäsenille ajankohtaisista asioista, tuottaa tilastoja, järjestää keskustelutilaisuuksia alan asiantuntijoiden ja sidosryhmien kanssa ja parantaa yritysten toimintaympäristöä, kilpailukykyä ja menestymistä”, totesi neuvottelukunnan puheenjohtajaksi valittu Katri Hakala, Lectica/Hakalan Verhoomo Oy.

Alan toimintaedellytyksiin kohdistuu parhaillaan isoja muutoksia.  Keskeinen meneillään oleva iso uudistus on liikennekaarihanke. ”Monet asiat vaikuttavat myös meidän toimintaympäristöömme, joten nyt jos koskaan on hyvä aika koota alaa yhteen ja vahvistaa toimialaedunvalvontaa. Jatkossa myös Trafin rooli korostuu”, Hakala toteaa.

Lisätietoja:

Katri Hakala
Lectica / Hakalan Verhoomo Oy
katri.hakala@lectica.fi
050 5999 933

Pekka Tsupari
Yleinen Teollisuusliitto ry
Toimitusjohtaja
pekka.tsupari@ytl.fi
040 5702021