Joutsen11

Joutsen Rahoitus Oy on ensimmäinen suomalainen Finanssivalvonnan virallisesti rekisteröimä lainamuotoisen joukkorahoituksen välittäjä. Joutsen Rahoitus välittää yrityksille lainamuotoista rahoitusta. Yksityissijoittajille ja institutionaalisille sijoittajille tarjoamme uuden tavan sijoittaa turvallisesti suomalaisten yritysten joukkolainoihin ja näin ollen suomalaiseen työhön.

 suk-logo

Tavoitteenamme on auttaa yrittäjyydestä kiinnostuneita saamaan paras mahdollinen alku yritystoiminnalle. Siksi olemme apuna suunnitelmien ja laskelmien laatimisessa sekä hyvien valintojen tekemisessä aivan alusta alkaen. Uusyrityskeskuksissa sinua palvelevat yritysneuvojat, joilla on pitkä kokemus yhteistyöstä aloittelevien yrittäjien kanssa. Meiltä saat ajantasaista tietoa sekä apua yritystoiminnan suunnitteluun ja käynnistämiseen.

Yrityskummit 2


Yrityskummit ovat kokeneista yrittäjistä, yritysjohtajista ja liike-elämän asiantuntijoista koostuva valtakunnallinen henkilöverkosto. Yrityskummit tarjoavat osaamistaan ja kokemustaan maksuttomasti Suomessa toimivien yrittäjävetoisten mikro- ja pienyritysten liiketoiminnallisten haasteiden ratkaisemiseksi.


Lista aktiivisesti toimivista sertifioiduista HANNE-konsulteista