Ajankohtaista

5.2.2019 8.08

Toimialaviestintää tekoälyn voimalla

YTL ry lisää ajantasaista toimialaviestintää. Yksi käyttöön otettava väline on tekoäly, joka tarjoaa jäsenille parhaimmillaan jokapäiväisen uutiskatsauksen oman yrityksen ja toimialan näkökulmasta. Uutiskatsaus toimitetaan lähtökohtaisesti kaikkien jäsenten sähköpostiin.


YTL ry otti käyttöön vuoden vaihteessa uutispalvelu ViidakkoMonitorin. Palvelu perustuu tekoälyyn. Tekoäly hakee yritys- ja toimialatietoja painetusta mediasta, verkkomediasta ja sosiaalisesta mediasta sekä koostaa ne uutisotsikkotasolla yhteen. Tämä koottu uutiskatsaus lähetetään jäsenten sähköpostiin. Klikkaamalla uutisotsikkoa tai siinä olevaa mediaa, jäsenet pääsevät lukemaan kyseisen uutisen.

Koeajamme palvelua parhaillaan laaja-alaisesti YTL:n kaikilla toimialoilla. Pyrimme löytämään parhaat mahdolliset hakukriteerit ja hakusanat ja estämään sen, että tuplauutiset saadaan poistettua. Kun hauista saadaan toimivat, tulemme lähettämään toimialakohtaisen koosteen kyseisen toimialan jäsenille.

Emme tietenkään halua kuormittaa jäseniä liialla ja turhanpäiväisellä uutisoinnilla. Tekoäly toimittaa katsaukset päivittäin. Mikäli joku ei halua katsausta, jäsenen ei tietysti ole pakko tällaista infoa ottaa vastaan.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Pekka Tsupari, pekka.tsupari@ytl.fi


Palaa otsikoihin