Ajankohtaista

20.12.2018 7.50

Jouni Lind YTL:n logistiikan asiantuntijaksi

Valtiotieteiden maisteri Jouni Lind on valittu Yhteisen Toimialaliiton YTL:n logistiikan asiantuntijaksi. Hän aloittaa tehtävässään 7.1.2019.

Jouni Lindillä on vankka kokemus edunvalvojana logistiikka- ja ympäristöasioissa. Hän tuntee valtionhallinnon, poliittisen päätöksenteon ja poliittiset prosessit EU-tasoa myöten. Lind on toiminut ministereiden poliittisena avustajana sekä valtiosihteerinä kahden hallituksen aikana vuosina 2004-2010. Lind tuntee hyvin myös elinkeinoelämän tarpeet. Hän on työskennellyt Elinkeinoelämän keskusliitossa ja Teknologiateollisuus ry:ssä infra- ja logistiikka-asioissa sekä ympäristöyksikön tehtävissä. Viimeksi Lind on työskennellyt Valtioneuvoston kansliassa EU-erityisasiantuntijana liikenne-, logistiikka-, televiestintä- ja energia-asioissa.

Lind vastaa jatkossa YTL:n logistiikka-asioista ja koordinoi logistiikan neuvottelukuntien edunvalvontaa. Neuvottelukunnat koostuvat eri toimialojen yrityksistä ja ne toimivat yritysten, viranomaisten ja muiden sidosryhmien välisinä keskustelu- ja neuvottelufoorumeina. 

Lisätietoja: 
Pekka Tsupari, YTL:n toimitusjohtaja, pekka.tsupari@ytl.fi

Palaa otsikoihin